Євген Клопотенко куди піти у вихідні дозвілля вибір редакції Євген Клопотенко

Незабаром відбудеться другий гастрономічний pop-up на Житньому ринку від Євгена Клопотенка

Сейчас читают: 899
womo.ua

Мета заходу — повернути життя на Житній ринок, зробити його активним центром гастрономічного та культурного життя столиці. “Житній має стати майданчиком з комфортними місцями для українських виробників та фермерів, а також простором з якісною українською їжею”, — наголошує Євген Клопотенко.

На гостей події очікують: Фермери та крафтові виробники з усієї України; Точки з їжею та напоями — як на сучасних європейських ринках; Алея зірок — готують та пригощають відомі українці, а гроші ідуть на благодійність; Імпровізована гастрономічна сцена із зірковими кулінарними батлами; Музичні виступи; Освітня зона від української асоціації спільнот міжнародного руху Slow Food.

Гастрономічний pop-up від Євгена Клопотенка відбудеться за підтримки Київської міської ради та є благодійним — прибуток буде передано на відродження Житнього ринку, а також благодійному фонду бригади спецпризначення “Азов” для придбання дронів.

Квитки на подію можна придбати за посиланням. Нагадаємо, перший гастрономічний pop-up на Житньому ринку пройшов 8-9 липня 2023 року та зібрав понад 6 тис.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA