Аргентина Концерт Мадонна музика війна Росії проти України війна в Україні Аргентина

Співачка Мадонна відкрила світове турне з прапором України на плечах: фото та відео

Сейчас читают: 814
womo.ua

Популярна американська співачка Мадонна розпочала світовий тур The Celebration World Tour і під час першого концерту в Лондоні розгорнула на сцені прапор України.

Про це йдеться у соціальних мережах українського бренду. Під час виконання пісні Don’t Cry for Me Argentina танцівниця шоубалету, на спині якої був напис NO FEAR, вдягла на співачку український прапор України. Читайте також: Ґрета Тунберґ підтримала Україну на протестах під ООН: деталі Окрім цього, Мадонна та її шоубалет вийшли на сцену в капелюхах від українського дизайнера Руслана Багінського.

Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення Мадонна підтримала Україну. У своїх соціальних мережах вона постила повідомлення про насильство та обстріли росіянами мирних міст.

Також співачка допомагала фонду «Голоси дітей», який надає допомогу жінкам та дітям, постраждалим від війни. Читайте також: Королева попмузики Мадонна святкує 65-річчя: ТОП-5 хітів, які варто послухати The post Співачка Мадонна відкрила світове турне з прапором України на плечах: фото та відео appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA