Сша Україна освіта Сша Україна

Освітня програма «Насіння для майбутнього»: стартував конкурсний відбір студентів

Сейчас читают: 995
womo.ua

Освітня програма «Насіння для майбутнього» (Seeds for the Future) відбудеться з 6 до 13 листопада 2023 року в Києві. До фінального відбору потраплять двадцять найкращих українських студентів, які впродовж програми навчатимуться і працюватимуть у проєктних групах із менторською підтримкою, розробляючи стартапи для вирішення соціальних і екологічних проблем.

Найбільш успішні студенти будуть запрошені на оплачуване стажування в «Хуавей Україна». За результатами програми найкращі стартапи з усього світу змагатимуться за право участі у міжнародному конкурсі Tech4Good Startup Sprint із призовим фондом 100 тисяч доларів США, відбір до якого стартує у грудні 2023 року.

Учасниками «Насіння для майбутнього» зможуть стати студенти університетів (технічних та нетехнічних спеціальностей) з високими результатами навчання і прагненням працювати у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, які живуть в Україні, активно цікавляться технологіями, хочуть працювати у сфері ІКТ та використовувати технології в різних галузях.

До участі запрошуються студенти бакалаврату та магістратури, а також випускники, які отримали диплом у 2023 році. Конкурсний відбір триває до 6 жовтня 2023 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA