Сша Нью-Йорк місто Сан-Франциско місто Берлін місто Лос-Анджелес місто Варшава Концерт благодійність музика ЗСУ війна в Україні Сша Нью-Йорк місто Сан-Франциско місто Берлін місто Лос-Анджелес місто Варшава

Гурт «Друга Ріка» відправився у великий тур Північною Америкою на підтримку ЗСУ

Сейчас читают: 211
womo.ua

Гурт «Друга Ріка» вирушив у великий благодійний тур Північною Америкою. У жовтні та листопаді в містах Канади та США музиканти представлять свою акустичну програму «ІНША РІКА», яка вже встигла отримати тисячі позитивних відгуків в Україні та Європі.

Знайти квитки на виступи можна за посиланням.  Благодійна мета туру – зібрати гроші на 100 FPV-дронів. Це безпілотники з функцією передавання відео в реальному часі з камери на самому БПЛА.

Від решти дронів вони різняться швидкістю, точністю та особливостями керування: пілот такого дрона керує ним у спеціальних окулярах, що і забезпечує «вид від першої особи/first person view» та з пульту. Читайте також: Бейонсе: 42 факти про попікону, яка увійшла в історію Виступи відбудуться за таким графіком: 12 жовтня – Вінніпеґ 13 жовтня – Саскатун 14 жовтня – Едмонтон 15 жовтня – Калґарі 19 жовтня – Ванкувер 20 жовтня – Сіетл 21 жовтня – Сан-Франциско 22 жовтня – Лос-Анджелес 26 жовтня – Чикаго 27 жовтня – Детройт 28 жовтня – Клівленд 29 жовтня – Нью-Йорк 2 листопада – Філадельфія 3 листопада – Монреаль 4 листопада – Торонто Після північноамериканського туру гурт «Друга Ріка» завітає з програмою «ІНША РІКА» до Польщі та Німеччини:  19 листопада – Варшава 20 листопада – Гданськ 21 листопада – Познань 23 листопада – Вроцлав 24 листопада – Краків 26 листопада – Гамбург 27 листопада – Берлін 29 листопада – Обергаузен Музиканти закликають своїх прихильників ділитися інформацією про концерти в соцмережах: «Будемо вдячні за анонси у вас на сторінках.

Посилання на Telegram-канал з усією інформацією: тут».  Читайте також: 20 найкращих цитат Джона Леннона Під час туру в кожному місті будуть проводитися аукціони концептуальних лотів, які стануть цінним нагадуванням переможцям торгів про участь в

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA