музиканти

Українські художники та музиканти відновили творчі ресурси в межах резиденції в Бакота Хабі

Сейчас читают: 530
womo.ua

Проєкт реалізувала Громадська Організація «Культурний Клуб» за підтримки Українського Культурного Фонду. Засновниками резиденції є Аліна Олійник та Андрій Зоїн.

Творці проєкту ставили перед собою кілька цілей: надати митцям час, ресурси й можливість творити в затишку без сирен і тривог; запобігти їхньому від’їзду за кордон, створивши комфортні умови для творчості в Україні; протидіяти інформаційній і культурній складовій російської військової агресії.

До резиденції долучилися 15 художників і 5 музикантів, які під час великої війни залишилися в Україні. Це музиканти Лесь Якимчук, Іра Лобанок, Антон Болденко, Галя Гурова та Сергій Боричевський і художники Андрій Кальков, Роксолана Дудка, Вартан Маркар’ян, Марго Резнік, Богдан Постернак, Женя Адвокат, Аліна Хорольська, Віктор Барбара, Роксолана Дейнега, Сергій Сімутін, Зірка Савка, Андрій Горбаль, Тамара Сафарова, Юлія Абрамова та Вадим Ткач.

Вони працювали під керівництвом запрошених кураторів. Кураторами музичної частини стали Антон Слєпаков та Андрій Соколов. За художню ж відповідав Андрій Хір.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA