косметика бренд крем догляд за шкірою українські бренди WoMo-знахідка

WoMo-знахідка: високоефективні креми для обличчя від українського бренду натуральної косметики Tink

Сейчас читают: 842
womo.ua

Ще у 2019 році в Україні з’явився новий бренд жіночої доглядової косметики та перший косметичний суперфуд TINK. Він зарекомендував себе, як бренд, який дотримуються високих стандартів якості GMP та  ISO, не використовуючи шкідливих хімічних речовин.

У 2023 році український бренд TINK випустив лінійку кремів для обличчя, від яких редакція WoMo була приємно вражена. Що ж це за креми?

Які їх властивості та компоненти? Яка їх ціна? Про все це читайте в нашій статті. Український бренд TINK: що за бренд та який асортимент продукції  Tink – дочірній бренд молодої компанії ProCare.

Його філософія ґрунтується на використанні натуральних інгредієнтів, а самі продукти водночас створюються з використанням прогресивних технологій та найсуворішого контролю якості на всіх етапах. Читайте також: Оновлюємо косметичку на осінь: яку доглядову косметику придбати від українського бренду Joko Blend Косметика Tink сертифікована стандартами ISO:9001.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA