місто Маріуполь книги Yakaboo Publishing війна в Україні література українською місто Маріуполь

Книгу «Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі» Артема Шевченка презентують на Франкфуртському книжковому ярмарку

Сейчас читают: 643
womo.ua

На Франкфуртському книжковому ярмарку видавництво Yakaboo Publishing представляє нову книгу, яка щойно вийшла з друку. Книга «Воєнна розвідка України.

У небі, на морі, на землі» розміщена на українському національному стенді Українського інституту книги. Окрім цього, автор Артем Шевченко особисто презентуватиме її в рамках програми Франкфуртського ярмарку 22 жовтня о 13.00.  Передпродаж книги стартує на національній книжковій платформі Yakaboo з 18 жовтня 2023 року.

Книга Артема Шевченка є документальним часописом про найбільш успішні бойові спеціальні операції Головного управління розвідки Міністерства оборони України, які були проведені у 2022-2023 роках у трьох природних стихіях – у небі, на морі й на землі, під час спротиву російській військовій агресії.  Читайте також: Книжкова поличка головної редакторки: Ґаліт Атлас.

Емоційний спадок Передмова до книги написана начальником ГУР Міноборони України, генерал-лейтенантом Кирилом Будановим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA