люди знаменитости Нео

Джонні Депп найняв знаменитого адвоката для боротьби з колишньою дружиною Ембер Герд

Сейчас читают: 129
cosmo.com.ua

Юридична битва знаменитої голлівудської екс-пари, Джонні Деппа та Ембер Герд, продовжується. Незодавно актор найняв знаменитого адвоката Кетлін Зеллнер, яка неодноразово здобувала перемогу в суді зі скасування неправомірних вироків, — повідомляє видання Page Six.

Таке рішення зірка «Піратів Карибського моря» прийняв після того, як програв у суді справу про наклеп проти видання Sun, яке стверджувало що він бив свою дружину.  «Я витратила останні 30 років, захищаючи людей, яких хибно звинуватили в протиправних діяннях.

Я рада, що Джонні Депп приєднався до списку моїх підзахисних, та приєднуюсь до команди його мрії, яка поділяє його точку зору та готова боротись», — розповідає жінка.

Кетлін Зеллнер, відома за участю в документальному серіалі Netflix «Створення вбивці», зараз працює на Деппа майже з тієї ж причини, з якої була частиною цього шоу, — вона вважає, що захищає того, кого помилково звинуватили.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA