Жан Беленюк місто Київ місто Ріо-Де-Жанейро місто Токіо знаменитости спорт Нео StandWithUkraine Жан Беленюк місто Київ місто Ріо-Де-Жанейро місто Токіо

Боротьба за перемогу: як українські спортсмени допомагають боронити країну

Сейчас читают: 667
vogue.ua

В Харкові в боях загинув 19-ручний біатлоніст Євген Малишев, який проходив службу за контрактом в армії. Як інші українські чемпіони допомагають боротися за Україну, – читайте нижче.

Еліна Світоліна, 27, теніс, третя ракетка світу в рейтингу WTA у 2017, 2018 і 2019 роках в одиночному розряді, бронзова призерка Літніх Олімпійських ігор 2020 в Токіо (2021).

Разом з міжнародними атлетами Еліна закликає світову спортивну спільноту відсторонити російских спортсменів від змагань. Вчора у мексиканському Монтерреї вона перемогла росіянку Анастасію Потапову на турнірі та пообіцяла перераховувати свої призові з турніру на підтримку української армії.

Марина Литовченко, настільний теніс, майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка та призерка Паралімпіад у Ріо-де-Жанейро та Токіо"Війна застала мене в дорозі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA