культура День Незалежності

Dorofeeva надала новий подих легендарній народній пісні «Ой, там на горі»

Сейчас читают: 615
cosmo.com.ua

Для грандіозного концерту до 30-ї річниці Незалежності України Dorofeeva зробила сучасну версію народної пісні «Ой, там на горі».

Вражала співачка з самого початку: відкрила виступ гітарним соло та дивувала глядачів потужним вокалом. Супроводжував номер ансамбль з Полтавщини, скрипалі, барабанщики, а також учасники команди Dorofeeva з «Голосу країни». «Це, безумовно, легендарна для України пісня.

Це велика честь вдихнути в неї нове звучання з гітарним соло, ансамблем, скрипками та барабанами! Із величезним задоволенням запросила своїх фіналістів з «Голосу Країни» знову розділити сцену і заспівати для Олімпійського і мільйонів глядачів!

Дякую за можливість виступити на такій грандіозній державній події», — поділилася співачка під відео у своєму інстаграм. Сучасних фарб додавала монохромно-неонова сценографія, яка гармоніювала з трендовим вбранням співачки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA