Украина люди знаменитости Украина

Київське море та Ахтем Сеітаблаєв у ролі ліричного героя: Roxolana презентувала кліп до нової пісні на вірш Юрія Іздрика

Сейчас читают: 246
cosmo.com.ua

У п`ятницю, 10 вересня, відбулась прем’єра нового відео арт-проєкту Ukraine Is, який поєднує музику і поезію та розповідає про відомих українських митців.

Цього разу Roxolana представила пісню на вірш одного з найвідоміших сучасних поетів Юрія Іздрика під назвою «Молитва». Режисером кліпу «Говори» виступив Мітті Місюра, який головною локацією для зйомок обрав набережну Київського моря.

Зйомки тривали всю ніч, тому у кліпі можна побачити сцени, які знімались як на заході сонця, так і на світанку. Також для однієї зі сцен було використано спецефекти з вогнем, що підкреслили емоційну драму, яку переживали герої відео — Він та Вона.  «Коли я вперше прочитала вірш «Молитва», мене немов пронизала блискавка!

Настільки сильними були ці слова. Мелодія  до них народилась дуже швидко. Для мене це пісня про надію, яка перемагає відчай, про вміння чути одне одного, бути відкритими до світу та інших людей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA