Володимир Зеленський війна в Україні новини Володимир Зеленський

Данський режисер Ларс фон Трієр пожалів росіян після новини про передачу Україні винищувачів F-16

Сейчас читают: 204
hochu.ua

Знаменитий данський режисер і сценарист Ларс фон Трієр несподівано відзначився словами підтримки російських окупантів. Попри те, що вже півтора року українці щодня потерпають від російської агресії, кінодіяч вирішив пожаліти армію рф, яка цинічно увірвалася на чужі землі.Так, після новини про передачу Данією 19-ти винищувачів для України, фон Трієр публічно звернувся до Володимира Зеленського.

Режисерові, який висловив проросійську позицію, не сподобалося, що Президент України разом із прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен обговорили передачу F-16.

Читати також Росіяни фінансово допомагають Україні: соліст гурту "Ногу свело!" здивував зізнанням (ВІДЕО) У своїй неоднозначній публікації в Instagram винищувачі F-16 Ларс фон Трієр назвав однією з найстрашніших машин для вбивств.

А крім того режисер заявив, що життя росіян теж важливі, попри те, що самі вони намагаються вчинити геноцид українців.До речі: пану Зеленському та пану путіну, і не в останню чергу пані Фредеріксену (яка вчора, наче по вуха закохана, позувала в кабіні однієї з найстрашніших машин для вбивств сучасності, посміхаючись від вуха до вуха): "Життя росіян теж важливі!".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA