The Weeknd новини серіал

Серіал "Ідол" з The Weeknd і Лілі-Роуз Депп закрили після провального сезону

Сейчас читают: 554
hochu.ua

Американський драматичний серіал "Ідол", головна роль у якому дісталася єдиній доньці Джонні Деппа Лілі-Роуз і The Weeknd, закрили після виходу першого сезону.

Судячи з усього, таке рішення продюсери ухвалили після того, як критики "рознесли" проєкт відразу після його прем'єри. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!2 липня НВО представив заключний епізод серіалу "Ідол" від НВО, на який робили великі ставки як мінімум через акторський склад.

У проєкті взяли участь співак Абель Макконен (він же The Weeknd), модель Лілі-Роуз Депп, Хенк Азарія, Трой Сіван, Моузес Самні, Елай Рот та інші.

Однак провокаційний сюжет настільки розчарував критиків, що вони залишили невтішні коментарі в бік серіалу. Читати також "Дюна 2" не вийде у 2023 році: відома нова дата прем’єри (ВІДЕО) Так, перший сезон "Ідола" критики назвали "однією з найгірших програм, коли-небудь створених".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA