України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Україна новини знаменитості України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Україна

"Я б хотів би провести вибори": Володимир Зеленський зізнався, чи хоче на другий строк (ВІДЕО)

Сейчас читают: 466
hochu.ua

Президент України Володимир Зеленський висловився щодо можливого проведення виборів в Україні у 2024 році. Лідер країни запевнив, що хотів би провести загальнонаціональне волевиявлення, однак є декілька нюансів.

Подробиці - в нашому матеріалі.Про це Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю Наталії Мосейчук. Український президент поділився своїм ставленням до можливих президентських виборів у наступному році.

Зеленський каже, що мав перемовини з американським сенатором Ліндсі Гремом. Читати також Зеленський опублікував рідкісне фото з дружиною: "Не можна відкладати це на потім" (ФОТО) Президент заявив, що за законодавством Україна може і не проводити вибори в цей складний час, однак сам Володимир Олександрович готовий піти на цей крок та забезпечити волевиявлення українців.

Проте президент зазначає, що не готовий витрачати бюджетні кошти на такий захід, а відтак якщо Україна отримає гроші від американських партнерів на проведення виборів та забезпечить присутність спостерігачів, то волевиявлення відбудеться.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA