нагорода успішна жінка

Ліліана Кавані стала першою жінкою-режисеркою, яка отримала «Золотого лева»

Сейчас читают: 200
womo.ua

За видатні досягнення в кіномистецтві «Золотого лева» Венеційського кінофестивалю отримала італійська режисерка Ліліана Кавані.

Про це йдеться на сайті кінофестивалю. Читайте також: Відкрився 80-й Венеційський кінофестиваль: які фільми покажуть Зазначається, що нагороду Кавані вручила акторка Шарлотта Ремплінг.

Вона зіграла головну роль у фільмі «Нічний портьє» (1974), який приніс режисерці всесвітнє визнання. У стрічці вона проаналізувала скалічену психіку жінок і чоловіків під час Другої світової війни в Західній Європі. Читайте також: Одеський міжнародний кінофестиваль 2023: названі фільми-переможці На цьогорічному Венеційському кінофестивалі в позаконкурсній програмі Кавані презентує свій перший за 20 років фільм – L’ordine del tempo («Порядок часу»).

З повною програмою ювілейного Венеційського кінофестивалю можна ознайомитися тут. The post Ліліана Кавані стала першою жінкою-режисеркою, яка отримала «Золотого лева» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA