Олена Зеленська Володимир Зеленський України Олена Зеленська BBC війна війна Росії проти України війна в Україні Олена Зеленська Володимир Зеленський України Олена Зеленська

Олена Зеленська розповіла про мінуси бути дружиною президента: подробиці

Сейчас читают: 314
womo.ua

Перша леді України Олена Зеленська дала відверте інтерв’ю BBC, в якому поділилася подробицями особистого життя. Вона розповіла про те, як війна вплинула на її стосунки з чоловіком та родину в цілому.

За словами Олени Зеленської родині бракує часу разом й додала, що ніколи не мріяла про те, щоб Володимир став «історичною постаттю».

Вона сумує за ним, і хоче, щоб він був поруч як її чоловік, хоча це може бути й «егоїстичним» бажанням. Читайте також: Олена Зеленська поділилася порадами, як подолати стрес Перша леді України поділилася, що живе з Володимиром Зеленським порізно: Читайте також: Перша леді Олена Зеленська закликає піклуватися про своє ментальне здоров’я: деталі Також Зеленська розповіла, як з усім справляються її діти: Читайте також: «Довго це обговорювати немає сенсу»: Олена Зеленська відреагувала на критику її фото у журналі Vogue Олена Зеленська вважає, що її чоловік «дійсно має енергію, силу волі, натхнення і впертість для того, щоб вистояти в цій війні».

The post Олена Зеленська розповіла про мінуси бути дружиною президента: подробиці appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA