Украина фільми жінки насильство згвалтування окупація сексуальне насильство Украина

Українська режисерка Аліса Коваленко знімає фільм про насилля над жінками під час війни: подробиці

Сейчас читают: 787
womo.ua

Режисерка фільму «Ми не згаснемо» Аліса Коваленко працює над зйомками нового документального фільму, у якому розкажуть про жінок, які під час тимчасової окупації українських територій постраждали від насильства з боку російських окупантів.

Про це українська режисерка повідомила в інтерв’ю «Укрінформ». Читайте також: Фільм Аліси Коваленко «Ми не згаснемо» отримав нагороду: деталі Аліса Коваленко є членкинею SEMA Ukraine – організації українських жінок, які були в полоні, у в’язницях, на окупованих територіях, де зазнали тортур і сексуального насильства.

До організації її запросила активістка Ірина Довгань. Читайте також: Український фільм «Ми не згаснемо» Аліси Коваленко отримав престижну нагороду: деталі За словами режисерки, вона спочатку хотіла відмовитися від роботи над фільмом, але після початку повномасштабного російського вторгнення змінила свою думку. Читайте також: Тиждень українського кіно пройде в Словаччині: деталі The post Українська режисерка Аліса Коваленко знімає фільм про насилля над жінками під час війни: подробиці appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA