України Володимир Зеленський Наталия Мосейчук Володимир Зеленський Україна закон законопроєкт України Володимир Зеленський Наталия Мосейчук Володимир Зеленський Україна

Володимир Зеленський пропонує прирівняти корупцію до державної зради: подробиці

Сейчас читают: 361
womo.ua

Президент України Володимир Зеленський дав розгорнуте інтерв’ю Наталії Мосейчук, якій повідомив, що хоче прирівняти корупцію до державної зради на час воєнного стану.

Зазначається, що парламент отримає пропозиції президента протягом тижня. За його словами, це буде «дуже серйозний інструмент, але це не розстріли й не сталінізм». Читайте також: Зеленський підписав закон щодо заборони книжок з Росії та Білорусі: деталі На думку президента, це буде дуже серйозний інструмент для того, щоб посадовці навіть не думали про незаконне збагачення.

Згідно з інформацією «Дзеркала тижня», які мають джерела в Офісі президента, спочатку планували внести зміни до законодавства, згідно з якими всі корупційні справи у сфері національної безпеки, які перевищують 24 мільйони гривень, має розслідувати СБУ, а НАБУ – відповідати за корупцію менше за 24 мільйони.

Але ідею змінили після реакції західних партнерів, які вбачають у такій системі «замах на незалежність антикорупційної системи».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA