Италия українські фільми фільми війна документальна стрічка війна Росії проти України війна в Україні Италия

Українська режисерка Анна Бурячкова зміне фільм про емоційні наслідки війни

Сейчас читают: 242
womo.ua

Українська режисерка Анна Бурячкова зніме новий документальний фільм Will We Feel Again («Чи відчуватимемо ми знову»), а також планує екранізувати роман Івана Багряного «Тигролови».

Про це вона розповіла в інтерв’ю Variety in Italy. Читайте також: У Торонто покажуть байопік про військову фотографку Лі Міллер: кадри з фільму За словами Бурячкової, у стрічці вона досліджуватиме емоційні наслідки війни, що триває. Читайте також: Українська режисерка Аліса Коваленко знімає фільм про насилля над жінками під час війни: подробиці Водночас режисерка зауважила, що її фільм буде не лише про українців.

Працювати над документальним фільмом вона планує з продюсеркою 2Brave Productions Наталією Лібет. Читайте також: Стрічка Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21» потрапила у топ-10 фільмів на Netflix Ще один проєкт української режисерки — повнометражний фільм «Тигролови», в якому герої намагатимуться висловити свої почуття за допомогою танцю.

The post Українська режисерка Анна Бурячкова зміне фільм про емоційні наслідки війни appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA