війна в Україні новини

Ларс фон Трієр пояснив свою скандальну фразу про важливість життя росіян

Сейчас читают: 858
hochu.ua

Нещодавно знаменитий данський режисер і сценарист Ларс фон Трієр заступився за російських окупантів, які вторглися на територію України.

Однак після публічного резонансу діяч культури виправдався за свої слова і пояснив, чому він висловився проти F-16. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Через кілька днів після скандалу Ларс фон Трієр зробив чергову публічну заяву у своєму Instagram.

Режисер пояснив, що його фраза "життя росіян теж важливі" не означає, ніби він підтримує агресію Росії. Читати також Притула і Тимошенко рознесли Юлію Вербу, яку "президент не просив" допомагати армії (ВІДЕО) За його словами, він бажає Україні перемоги над ворогом.

Однак наразі не зрозуміло, як це має відбутися без озброєння та військової техніки, адже сам фон Трієр обурився передачі Україні винищувачів F-16, назвавши їх "однією з найстрашніших машин для вбивств".Звичайно, я всім серцем підтримую Україну!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA