фразы Нео StandWithUkraine

Це офіційно: затверджено маршрут для "русского военного корабля"

Сейчас читают: 605
vogue.ua

"Русский военный корабль, иди на*уй", – фразу, що стала символом спротиву у війні проти російських загарбників, тепер можна цілком легітимно використовувати в комунікації державних службовців.

Відповідне роз’яснення на своїй сторінці у фейсбуку опублікувало Національне агентство України з питань державної служби. "Всесвітньо відома фраза прикордонників з о.

Зміїний, яка стала девізом українців у боротьбі з окупантами, не є порушенням Загальних правил етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування", – йдеться в роз’ясненні, яке НАДС навело у відповідь на запит Андрія Богдановича, заступника Голови Державної екоінспеції України.

Фото документа викладено на офіційній сторінці Агентства у фейсбуку. У документі підкреслено, що листи міністерств та органів виконавчої влади мають роз’яснювальний характер і не створюють правових норм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA