Росія фразы здоровье Нео Росія

Як пережити емоційну кризу та зберегти спокій: рекомендації МОЗ

Сейчас читают: 485
vogue.ua

Війна, яку Росія принесла нашу землю, руйнує не тільки наші міста, а й впливає на здоров'я, зокрема емоційне. Як поводитися, якщо людина поруч із вами впала в істерику, у неї трапилася панічна атака або напад агресії, розповідають фахівці Міністерства охорони здоров'я України.

Ознаки: надмірне збудження та безліч рухів; мова емоційно насичена та швидка; крики та риданняЯк допомогти:- Видаліть глядачів та створіть спокійну атмосферу.

Необхідно залишитися з потерпілим наодинці, яко це є юезпечним для вас. - Несподівано вчиніть дію, яка може сильно здивувати (наприклад, гучно плесніть долонями)- Говоріть із постраждалим короткими фразами, впевненим тоном- Після "істерики" настає втома та втрата сил.

Укладіть постраждалого спати. Як допомогти:- Попросіть людину сісти, опустити голову та впертися ногами в підлогу- Попросіть зосередитися на диханні та дихати повільно- Переведіть увагу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA