люди Нео

Рекомендації МОЗ: що робити у разі підвищення артеріального тиску, гострого серцевого болю, гіпоглікемії і не тільки

Сейчас читают: 576
cosmo.com.ua

Триває війна росії проти України, в ході якої країна-агресор не соромиться тероризувати мирне населення, брати в облогу міста і населені пункти та обстрілювати людей, які намагаються з них евакуюватися.

У той час, коли не кожен має можливість оперативно звернутися до лікаря, МОЗ ділиться рекомендаціями щодо того, як діяти у разі підвищення артеріального тиску, гострого серцевого болю, гіпоглікемії та інших станах, що загрожують здоров`ю та життю.  «МОЗ ніколи не надавало рекомендації до лікування із визначеними препаратами для пацієнтів.

І у мирний час ми точно б цього не робили, але нинішні умови та подекуди ускладнений доступ до медичної допомоги вимагають від нас цього кроку.

Кого стосуються вказані рекомендації? Лише тих людей, які не мають доступу до кваліфікованої медичної допомоги, не мають можливості зв’язатись із лікарем чи залишаються без доступу до стільникового зв’язку чи інтернету», — йдеться у повідомленні.  Домедична допомога у разі підвищення температури тіла: Домедична допомога у разі підвищення артеріального тиску: Домедична допомога у разі діареї: Домедична допомога у разі гіпоглікемії (зниження рівня глюкози в крові): Домедична допомога у разі гострого серцевого болю: Водночас МОЗ наголошує на тому, які правила не можна порушувати за будь-яких умов:  Не призначайте собі самостійно антибіотики Не скасовуйте лікування, яке отримували до цього Людям, які наразі перебувають у більш безпечних регіонах, МОЗ радить завжди консультуватись з лікарем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA