Україна Росія МОЗ Україна Росія

У МОЗ розповіли, як онкопацієнти можуть отримати допомогу

Сейчас читают: 200
womo.ua

Воєнний стан внаслідок нападу РФ ускладнив доступ пацієнтів до необхідних медичних послуг та лікарських засобів. У Міністерстві охорони здоров’я розповіли, як онкопацієнти можуть отримати допомогу під час війни.

Про це йдеться на сторінці МОЗ. Заклади охорони здоров’я, які уклали договори з НСЗУ Національна служба здоров’я України про медичне обслуговування за напрямом онкологія, продовжують надавати послуги.

Інформацію про режим роботи закладу та перелік послуг, які надає заклад, можна отримати телефоном у контактної особи закладу охорони здоров’я або у контакт-центрі НСЗУ за номером 16-77.

Перелік лікарень та номерів для телефонного зв’язку за посиланням. Оперативну інформацію про роботу закладів охорони здоров’я та надання медичних послуг, яких потребують пацієнти з онкозахворюваннями, можна відстежувати на телеграм-каналах «БФ Inspiration family support»та «Афіна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA