Франция Франція здорове харчування Франция Франція

В Україну завезли отруйний сир, що викликає важке інфекційне захворювання: подробиці

Сейчас читают: 992
womo.ua

В Україну завезли заражений сир Гаперон з Франції, який виготовили з пастеризованого молока, і який викливає важке інфекційне захворювання – менінгіт.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області. У Чернівецькій області Головне управління Держпродспоживслужби попереджає про виявлення бактерії Listeria monocytogenes в сирах (Гаперон), які були виготовлені з пастеризованого молока та експортувалися з Франції.

Повідомлення про це надійшло через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF). Відповідно до заяви, опублікованої на сайті Держпродспоживслужби, продукти забезпечувалися SOCIETE LAITIERE DE VICHY, Франція, і експортувалися компанією Thomas Export SA, Франція, до ТзОВ «ТД Гурмандіз» в Україні.

Listeria monocytogenes може викликати ряд небезпечних хвороб, включаючи мозкові ураження та сепсис. Також, ГУ Держпродспоживслужби закликає споживачів, які придбали ці продукти, негайно повідомляти про це відповідні установи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA