жінки насильство домагання

Зірка серіалу «Дивні дива» Грейс Ван Дін стала жертвою сексуальних домагань: подробиці

Сейчас читают: 994
womo.ua

Американська акторка Грейс Ван Дін призупиняє кінокар’єру. Причиною такого рішення стало сексуальне домагання під час знімання останнього фільму з боку кінопродюсера.

Про це пише Variety. Під час стріму на Twitch Ван Дін розповіла, що за останні два з половиною тижні відмовилася від чотирьох ролей у кіно й тепер більше часу приділятиме стримінгу. Читайте також: Акторка Джена Мелоун зазнала сексуального насильства з боку колеги з «Голодних ігор» За її словами, під час роботи над останніми кількома проєктами вона мала «не найкращий досвід роботи» з колегами.

Зокрема, Ван Дін стверджує, що продюсер одного з фільмів, над яким вона працювала, сексуально домагався до неї на знімальному майданчику. Читайте також: Зірка «Милих ошуканок» Люсі Гейл розповіла про боротьбу з алкогольною залежністю Читайте також: Зґвалтування, насильство в школах та наркотики: Періс Гілтон розповіла про особисте життя Знаменитість додала, що сподівається незабаром повернутися в кінематограф на власних умовах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA