Иран Іран діти школярі жінки протести жінок Иран Іран

В Ірані пройшла серія отруєнь школярок: подробиці

Сейчас читают: 303
womo.ua

Іранські чиновники розслідуватимуть отруєння школярок. Напади на дівчаток, які називають актом «біологічного тероризму», вважаються помстою за протести проти носіння хіджабів.

Про це повідомляє The Guardian. Влада Ірану підтвердила, що вони розслідують отруєння школярок. Причиною такого злочину стала «помста» за їх участь у недавніх протестах проти обов’язкового хіджабу.

Дівчат труїли фосфорними речовинами. Читайте також: Крістен Стюарт вийшла на протест проти іранського режиму Заступник міністра освіти Ірану Юнес Панахі сказав журналістам: Читайте також: З ризиком для життя: іранська шахістка другий день з’являється на турнірі у Казахстані без хіджаба Лікар Хомаюн Самея Наджафабаді, член парламентської комісії з охорони здоров’я, також підтвердив, що отруєння школярок «у ​​таких містах, як Кум і Боруджерд, було зроблено навмисно». Читайте також: В Ірані затримали акторку Таране Алідусті за висловлювання про протести Напади призвели до того, що дівчата не відвідують школи.

Вчитель із міста Кум розповів, що з 250 учнів лише 50 відвідували заняття. Минулого тижня розлючені батьки протестували біля офісу губернатора в Кумі, і кілька шкіл були закриті через незавершене розслідування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA