Япония Японія Статистика діти Япония Японія

У Японії народжуваність впала до рекордно низького рівня: подробиці

Сейчас читают: 795
womo.ua

У Японії в 2022 році кількість народжень впала до чергового рекордно низького рівня. Влада країни б’є на сполох. Про це повідомляє CNN з посиланням Міністерство охорони здоров’я Японії.

Кількість народжень, зареєстрованих у Японії, різко впала до ще одного рекордно низького рівня. Відповідно до статистичних даних, оприлюднених у вівторок Міністерством охорони здоров’я, у 2022 році в країні було зареєстровано 799 728 народжених, що є найнижчим показником за всю історію та вперше в історії опустилося нижче 800 000. Читайте також: Продавала українок в сексуальне рабство: на Київщині затримали організаторку та її спільників За останні 40 років це число скоротилося майже вдвічі.

У 1982 році в Японії було зафіксовано понад 1,5 мільйона народжень. Японія також повідомила про рекордну кількість післявоєнних смертей минулого року – понад 1,58 мільйона.

Смертність перевищує народжуваність у Японії вже більше десяти років, створюючи зростаючу проблему для лідерів третьої за величиною економіки світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA