Тина Кароль Мила Йовович Тіна Кароль Украина благодійність аукціон Тина Кароль Мила Йовович Тіна Кароль Украина

Міла Йовович написала вірш про Україну, щоб підтримати благодійний проєкт «Love Letter to Ukraine»

Сейчас читают: 845
womo.ua

Голлівудська актриса Мілла Йовович присвятила вірш Україні, який стане принтом на сукні бренду «Lever Couture». Бренд створить унікальну цифрову сукню і виставить її на аукціон.

Усі зібрані кошти передадуть Фонду Олени Зеленської. Про це повідомляється на сайті проєкту «Love Letter to Ukraine». Відома американська актриса українського походження Міла Йовович розмістила на своїй сторінці в Instagram відео, яке записала на підтримку українців та прочитала вірш, який буде розміщений на сукні бренду «Lever Couture», кутюр’є якого є українка Леся Верлінгіері, яка проживає у Лос-Анджелесі. Читайте також: Бренд Support By Poustovit та «Жіночий ветеранський рух» випустили капсульну колекцію на підтримку захисниць Переклад віршу Йовович: Читайте також: Український бренд O.TAJE випустив колекцію святкових светрів Фото: instagram.com/millajovovich Бренд розробив цифрову сукню зі словами підбадьорення, любові та надії, що будуть надруковані на тканині та вручну нашиті на сукню. Читайте також: The Power of Freedom: INTERTOP та UNITED24 випустили благодійну колекцію Фото: instagram.com/millajovovich Моделлю цього проєкту стала українська співачка Тіна Кароль.

Також цей проєкт підтримали відомі зірки: Міла Йовович, Kesha, Крістен Рітер, Banks, Нікола Формічетті, Ріна Саваяма, Віра Фарміга. Читайте також: Be brave like Ukrainian women: Бренд Kachorovska випустив патріотичний дроп Коли сукня буде готова, її передадуть до України, де вона буде виставлена на аукціон.

Усі зібрані кошти будуть передані Фонду Олени Зеленської та направлені на гуманітарні потреби. Читайте також: Бренд хустинок OLIZ створив колекцію за мотивами картин Марії Примаченко Фото: instagram.com/millajovovich Щоб долучитися до проєкту, потрібно розбірливо написати своє

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA