Нео

В український прокат виходить "Бетмен" з Робертом Паттінсоном

Сейчас читают: 770
vogue.ua

В український кінопрокат повертаються світові хити. Так, вже с 12 травня українці (в тих містах, де робота кінотеатрів є безпечною) зможуть побачити довгоочікуваний супергеройський фільм "Бетмен" з Робертом Паттінсоном та Зої Кравіц в головних ролях.

Вже зараз можна забронювати квитки на покази у кінотеатрах мережі "Планета кіно" у Києві (які саме кінотеатри працюють, перевіряйте на сайті).

Згідно з офіційним синопсисом фільму, Брюс Вейн знову бореться із лиходіями Готем-Сіті. Маючи лише кілька довірених союзників – Альфреда Пенніуорта та лейтенанта Джеймса Гордона – серед корумпованої мережі міських чиновників, Бетмен бореться з ворогами та захищає своїх співгромадян.

Нагадаємо «Беттмен» режисера Метта Рівза – перезапуск серії фільмів про Бетмена. Розробка проєкту розпочалася ще у 2013 році, і тоді Бен Аффлек мав виконати головну роль та стати режисером, сценаристом та продюсером.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA