Сша New York Україна Нео StandWithUkraine Сша New York Україна

Гаррі Стайлз підійняв на сцені український прапор

Сейчас читают: 327
vogue.ua

Під час свого шоу в Нью-Йорку Гаррі Стайлз продемонстрував підтримку українського народу, який героїчно захищається від вторгнення російських військ.

Британський співак взяв український прапор та виконав із ним у руках свій гіт Sign Of The Times. Співак виступив з концертом One Night Only in New York в п'ятницю, 20 травня, де він виконав усі 13 треків зі свого нового альбому Harry's House, а також деякі улюблені пісні шанувальників.

Ближче до кінця свого сету, коли він виконував одну зі своїх найпопулярніших пісень Sign Of The Times зі свого дебютного однойменного альбому, Стайлз взяв у шанувальників з натовпу український прапор і співав разом з ним.

Нагадаємо, Гаррі Стайлз не вперше підтримує Україну. Раніше музикант продемонстрував солідарність з українським народом під час виступу на музичному фестивалі Coachella 2022, що проходив у США у квітні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA