Україна Дія 8 березня жінки опитування свято Україна

У «Дії» пройшло опитування стосовно 8 березня: результати

Сейчас читают: 131
womo.ua

У застосунку «Дія» українці обрали, чи залишити 8 березня вихідним. Проголосувало понад 2,1 мільйона українців. Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Напередодні 8 березня у застосунку «Дія» з’явилося опитування, в якому запитали українців, чи  залишити 8 березня офіційним вихідним чи зробити робочим.

На разі оприлюднено результати голосування, і вони такі: понад 1,3 мільйона користувачів проголосували за те, щоб залишити 8 березня вихідним; понад 703 тисячі користувачів проголосували за те, щоб зробити 8 березня робочим днем; понад 110 тисяч українців не визначилися. Читайте також: У Раді зареєстрували новий законопроєкт щодо 8 березня: подробиці У Мінцифри зазначають, що це опитування стало наймасовішим серед усіх 11 голосувань, які були реалізовані в «Дії».

У ньому взяли участь понад 2,1 мільйона українців. Слід зазначити, що результати голосування врахують у парламенті перед ухваленням законопроєкту про 8 березня, уточнили у відомстві. Читайте також: «Бути жінкою в Україні — це…»: меми до 8 березня Також нагадаємо, що13 лютого нардепи зареєстрували законопроєкт, який пропонує скасувати святкові дні 8 березня, а також 1 та 9 травня, натомість замінити їх новими святами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA