місто Вінниця спорт місто Вінниця

Франківські баскетболістки виграли усі матчі в Жіночій лізі

Сейчас читают: 213
womo.ua

Чемпіон Жіночої ліги БК «Франківськ-Прикарпаття» завершив сезон перемогою над Переяславом 124:50, команда виграла всі 22 матчі регулярного чемпіонату.

Про це повідомляє Федерація Баскетболу України. Зазначається, що команда Юрія Процюка, яка виграла всі 22 матчі регулярного чемпіонату, стане базовим клубом для національної збірної з баскетболу 3х3, яка візьме участь у важливих міжнародних змаганнях влітку.

Тому для змістовної підготовки збірної до змагань клуб завершує чемпіонат на два тижні раніше. Читайте також: ГО «Землячки» зібрали 3 млн гривень на взуття для українських захисниць Зазначається, що найбільше очок «Франківськ-Прикарпаття» набрав 3 лютого в матчі проти «МСДЮСШОР-Блискавки» (Вінниця), iколи переміг 149:37. Читайте також: Підвал тортур: що пережили українські діти під час депортації до росії Після завершення останнього для «Франківська-Прикарпаття» матчу регулярної першості відбудулася церемонія нагородження команди чемпіонським кубком та медалями.

Фото: Федерація Баскетболу України The post Франківські баскетболістки виграли усі матчі в Жіночій лізі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA