Джо Байден Сша New York школа діти злочини вбивство дітей Джо Байден Сша New York

У школі в США жінка влаштувала стрілянину: вбиті 9-річні діти

Сейчас читают: 223
womo.ua

У США сталася трагедія. Жінка, яка вважала себе трансгендером, влаштувала стрілянину в християнській початковій школі. Загинули шестеро людей, серед них 9-річні діти.

Про це повідомляє The New York Times. Зловмисниця, яка застрелила трьох дітей і трьох співробітників школи в Нешвіллі, була ідентифікована як колишня учениця школи Одрі Е.

Гейл, яка, за словами поліції, написала маніфест про напад і намалювала карти кампусу. Читайте також: Підвал тортур: що пережили українські діти під час депортації до росії Вона працювала графічною дизайнеркою та ілюстраторкою.

Викладач з коледжу, в якому навчалася Гейл, описує її як «тиху дівчину, яке дуже серйозно ставилася до своєї роботи». Читайте також: Скільки жінок та чоловіків стикалися з аб’юзом — результати дослідження За даними поліції, трьом загиблим учням пресвітеріанської школи було по дев’ять років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA