місто Івано-Франківськ благодійність діти війни діти та війна волонтери місто Івано-Франківськ

На Івано-Франківщині створили прихисток для жінок із дітьми з інших регіонів України

Сейчас читают: 418
womo.ua

Франківські волонтери створили для жінок із дітьми з інших регіонів, які через повномасштабну війну залишилися без домівок, прихисток у селі Загвіздя поблизу Івано-Франківська.

Про це пише Суспільне. За словами керівниці благодійної організації «Час добра і милосердя» Валерії Кушніренко, прихисток почали облаштовувати наприкінці травня 2022 року.

Волонтери завершили ремонт у січні й уже заселили дві родини з Харківщини. Читайте також: Українки зможуть безкоштовно навчатися у сфері IT та інженерії: подробиці Читайте також: Для українських школярів проведуть профорієнтаційні лекції відомі українці: подробиці Також вона додала, що у прихистку залишилося відремонтувати фасад будинку й облагородити територію.

Потрібна матеріальна допомога — гроші, одяг для дорослих і дітей, меблі та техніка. Допомогу можна приносити до соціальної крамниці «Час добра і милосердя» за адресою: місто Івано-Франківськ, вул.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA