місто Вікторія місто Виктория Виктория Покатис місто Вікторія місто Виктория

«Незламні» провели аукціон на підтримку благодійного проєкту «Наші діти»

Сейчас читают: 738
womo.ua

У галереї «Vakulenko Art Consulting» відбувся аукціон на підтримку благодійного проєкту «Наші діти». Одним з лотів стала книжка проекту «Незламні» Вікторії Покатіс з автографами авторки та героїнь.

Проєкт «Наші діти» народився у квітні 2022 року – у той час, коли окупанти знищували українські міста прямо з населенням. Тоді СЕО Датагруп-Volia Михайло Шелемба вирішив, що очолювана ним компанія здатна фінансово підтримати дітей, які втратили батьків через війну.

Ініціатива є багаторічним марафоном: щомісячно до вісімнадцятиріччя підопічні отримуватимуть стипендію у 8000 гривень на нагальні потреби. «Багато хто з цих дітей втратив все своє попереднє життя: не лишилось ані батьків, ані дому, ані іграшки.

В них навіть немає жодного фото на спогад про минуле. Ми не зможемо жодним чином компенсувати ці втрати, але у наших силах не залишити їх із бідою на одинці, підтримати та дати їм шанс мати майбутнє, про яке вони мріють», – зазначив СЕО Датагруп-Volia Михайло Шелемба.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA