Сша Грузия Україна місто Тбілісі Фото День Незалежності війна активісти Сша Грузия Україна місто Тбілісі

У Грузії розгорнули 32-метровий прапор України: фото

Сейчас читают: 836
womo.ua

У Грузії пройшла акція на підтримку України, в якій взяли участь українські та грузинські активісти, представники українських громадських організацій.

Про це повідомило Посольство України в Грузії. Зазначається, що в рамках флешмобу до Дня Державного Прапора України розгорнули на Мосту Миру у Тбілісі 32-метровий український стяг. Читайте також: UNITED24 розігрує український прапор з автографами учасників Imagine Dragons: деталі Тимчасовий повірений у справах України в Грузії Олександр Шульга зазначив: Читайте також: Українки подарували міністру оборони США прапор з Херсонщини та попросили літаки Також він додав, що церемонія підняття прапора викликає почуття гордості за свою Батьківщину і вдячності за приналежність до нації, яка подолала важкий історичний шлях, зберігши свою культуру, захистивши свою історію, в героїчній боротьбі здобувши право на суверенний розвиток та власне світобачення. Читайте також: «Поле і небо»: нью-йоркський бренд Hudson Wilder створив патріотичну серію чашок на підтримку України Нагадаємо, у Тбілісі в День Незалежності України, 24 серпня, відбудеться хода українців і друзів України від памʼятника Тарасу Шевченку до площі перед парламентом Грузії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA