Сша діти львів Сша

У Львові з’явився парк розваг для дітей з інвалідністю: фото та відео

Сейчас читают: 856
womo.ua

У Львові, на подвірʼї центру соціальних послуг «Джерело», відкрили перший в Україні майданчик для дітей з інвалідністю. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Зазначається, що парк розваг має площу понад 1100 м², він поділений на дві зони: для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату, дітей з розладами аутизму. Читайте також: В Україні діти з інвалідністю у 3,6 раза частіше страждають від фізичного насильства, ніж їхні однолітки На майданчику є гойдалки для дітей на колісних кріслах, де дітей фіксують спеціальними пасками для безпечного катання, а також гірки й мініфутбольне поле.

Крім того, у парку є сенсорні локації для зорового контакту та звукові панелі. Читайте також: В Ужгороді дівчинку на візку не пустили в дитячий розважальний центр: подробиці Читайте також: У Києві Uklon запустив таксі для людей з інвалідністю: подробиці Парк розваг працює на проспекті Червоної Калини, 86-А.

Його за власні кошти створило подружжя Едді й Тетяни зі США. Вартість – близько 60 тисяч доларів. The post У Львові з’явився парк розваг для дітей з інвалідністю: фото та відео appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA