Іван Фролов Сша бейонсе FROLOV сукня зіркові образи Іван Фролов Сша

Бейонсе підкорила Лас-Вегас в “металічній” мінісукні від українського дизайнера (ФОТО)

Сейчас читают: 272
hochu.ua

Співачка Бейонсе дала концерт у Лас-Вегасі, США, під час якого з'явилась на сцені у блискучій мінісукні від українського бренду FROLOV.

Про це пише Уніан. Цю сукню дизайнер Іван Фролов та його команда створили ексклюзивно для американської поп-діви. Особливістю цієї корсетної сукні є те, що серце на ній було вишито вручну.

Доповнила свій образ зірка ботильйонами та червоним капелюшком з маскою. Читати також Оля Полякова звинуватила Бейонсе в плагіаті: "Королева ночі" тепер не одна Я пишаюся нашою командою, яка виробляє неймовірні речі в неймовірні терміни, не зважаючи на ракетні атаки і повітряні обстріли Києва.

Для нас честь таким чином показувати і нагадувати світові про металеву стійкість українського народу і відчувати підтримку від найвідоміших зірок, як Бейонсе!- сказав Фролов.Це не перший образ Бейонсе від дизайнера Івана Фролова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA