Сша Нью-Йорк Україна Білорусь Живопись художники виставка мистецтво Сша Нью-Йорк Україна Білорусь

В Нью-Йорку відкрилася виставка 17 сучасних українських художників: фото

Сейчас читают: 235
womo.ua

В Нью-Йорку за підтримки Генконсульства України та Постійного представництва України при ООН в Українському інституті Америки відкрилася виставка 17 сучасних українських художників.

24 серпня в Нью-Йорку відкрилася масштабна мультимедійна виставка «ФРАГМЕНТОВАНІ ДОКАЗИ», на якій представлено роботи 17 сучасних українських художників, серед яких: Жанна Кадирова, Влада Ралко, Володимир Будніков, Олександр Глядєлов, Сергій Святченко. Читайте також: Тиждень українського кіно пройде в Словаччині: деталі В експозиції присутні і твори Вєри Бланш, Анастасії Буднікової, Катерини Бучацької, Максима Дондюка, Наталії Карпінської, Лесі Хоменко, Тетяни Маліновської, Аліси Нікітінової, Івана Сауткіна, Андрія Стегура, Артема Волокітіна і Альбіни Ялози. ФРАГМЕНТОВАНІ ДОКАЗИ — це живопис, скульптура, принти, відео та фотодокументація з колекції BIRUCHIY — наймасштабнішої міжнародної резиденції сучасного мистецтв, яка була розташована на окупованому нині півострові Азовського моря.

Деякі об’єкти, які експонуватимуться у США, дивом уціліли під час окупації Бучі, і збереглися на складі, поряд з яким коїли злочини російські загарбники.

Цю історію, а також розповідь про зруйнований будинок кураторки проєкту Олени Сперанської та засновника резиденції BIRUCHIY Геннадія Козуба, буде показано в документальному фільмі режисера Івана Сауткіна. Читайте також: «Марфа Тимченко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA