Україна місто Київ новини шоубізнес Діма Монатік Україна місто Київ

Родина воз'єдналася! Дмитро Монатік показався разом із синами, які повернулися в Україну (ФОТО)

Сейчас читают: 805
hochu.ua

Сьогодні український артист Дмитро Монатік переживає щасливі моменти, адже його родина нещодавно повернулася з-за кордону. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це співак розповів в День Незалежності України в ефірі телеканалу "1+1 Україна". В рамках спецпроєкту  Незалежність. Хоробрі серця" артист презентував композицію "Люди… Камені"… Читати також "Не можна цькувати": Монатік пояснив, чому не був в Україні в перші місяці війни (ВІДЕО) Як повідомляє Монатік, приїзд коханої з дітьми до Києва дався непросто зірковій родині.

Однак Діма каже, що невимовно щасливий від того, що найрідніші люди поруч з ним. Це було складне рішення. Але зараз мої малі, моя дружина в Києві.

Я такий радий відчувати вас так близько, у мене зовсім інший вайб. Київ став Києвом, яким я люблю. Як би складно не було. Ми збагнули одну штуку, дуже важливу – дійсно, що рятує, так це сім'я,- сказав Монатік.У свою чергу дружина знаменитого виконавця у себе в інстаграм-сторіз розповсюдила знімки з української столиці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA