України Володимир Зеленський Україна люди Нео свято України Володимир Зеленський Україна

День пам'яті захисників України: історія важливої дати

Сейчас читают: 601
hochu.ua

У календарі серпня, крім релігійних свят, є особлива для українців, непроста дата. Це День пам'яті захисників України. Про історію її виникнення читайте на сторінках HOCHU.ua.

Уже півтора року Україна живе в умовах повномасштабного вторгнення рф у нашу країну. Наші герої мужньо захищають кордони, відстоюють незалежність і право на вибір.

Ціна за свободу та європейські цінності, на жаль, дуже висока. Читати також Іменини Олександра: красиві картинки та прикольні привітання у віршах та прозі 29 серпня — День пам'яті захисників України, дата, встановлена для вшанування тих, хто віддав своє життя за Україну.29 серпня стало Днем пам'яті захисників України.

23 серпня 2019 року Президент України Володимир Зеленський підписав наступний указ:На підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві постановляю установити в Україні День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, який відзначати щорічно 29 серпня.Дата події обрана невипадково.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA