Сша місто Лос-Анджелес стосунки новини Сша місто Лос-Анджелес

Дмитро Ступка вперше показав нову кохану, але її сплутали з популярною співачкою (ФОТО)

Сейчас читают: 331
hochu.ua

Через рік після розлучення Дмитро Ступка розсекретив, що більше не самотній. Популярний український актор, який уже тривалий час мешкає у США, вперше показав, який вигляд має його нова обраниця.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!У своїх соцмережах Дмитро Ступка натякав, що закрутив новий роман, засвітивши в Stories ноги коханої.

Але, тривалий час показувати широкому загалу свою дівчину актор так і не наважувався. Проте днями знаменитість перестав приховувати обраницю, опублікувавши в Instagram спільне фото.Дякую, що ти в мене є,- підписав публікацію актор.Фото: instagram.com/stupka777 Читати також "Це якийсь фатум, або послання від батька з небес": Остап Ступка вперше прокоментував п'яну ДТП (ВІДЕО) Новою дівчиною Дмитра Ступки стала блогерка Юлія Калабішка, а як зазначено в її соціальних мережах, вона також займається вокалом.

Після початку повномасштабної війни дівчина переїхала до Лос-Анджелеса, США, разом із сином від попередніх стосунків.Цікаво, що в коментарях під публікацією підписники відзначили зовнішню схожість Юлії з популярною українською співачкою, яка теж зараз живе в Америці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA