Україна Україна

Столтенберг: Україна отримає значно більше важкого озброєння » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 352
goneva.net.ua

Війна в Україні перебуває в критичній фазі, тому важливо, щоб західні союзники надали їй зброю, необхідну для перемоги. Військова підтримка Києва – найшвидший шлях до миру. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг. "Нещодавні зобов’язання щодо важкого озброєння важливі, але я очікую значно більшого, в найближчому майбутньому", – зазначив він.

Водночас Столтенберг застеріг від недооцінки Росії. На його думку, російське командування компенсує недостатню підготовку і відсутність морального духу у солдатів їхньою кількістю. "Вони продемонстрували, що готові зазнавати великих людських втрат для досягнення своїх цілей у війні", – додав генсек НАТО. 20 січня на авіабазі Рамштайн у Німеччині відбудеться чергове засідання контактної групи з оборони України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA