Катерина Кухар Україна місто Київ Франція Катерина Кухар Україна місто Київ Франція

Катерина Кухар: Україна зараз має завоювати світовий балетний ринок, адже театри перестають брати на роботу російських артистів

Сейчас читают: 563
womo.ua

Сьогодні, 18 січня, День народження святкує прима-балерина Національної опери України та керівник Київського державного фахового хореографічного коледжу Катерина Кухар.

У 2023 році українці чекають на перемогу над окупантами. А від Катерини Кухар перемог вже вимагають, бо медіа пророкують шалений тріумф балету «Лісова пісня» на світових сценах, а шанувальники обговорюють довгоочікувану книжку від української прими.

І вся громадськість сподівається на відновлення активного ремонту Київського державного фахового хореографічного коледжу та гуртожитку, де дітям варто таки надати тепло серед зими.  Про початок та перші дні війни 23 лютого у нас з Олександром Стояновом була вистава «Жизель» у Ментоні (Франція).

Це був такий щасливий, сонячний день… Я була в піднесеному настрої, тільки но повернулась з Берліну, де мої діти, з коледжу KSBC (Kyiv State Ballet College), на гідному рівні представляли Україну на міжнародному балетному конкурсі й зайняли багато призових місць.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA