Україна люди жертва Нео Україна

Альона Кривуляк: «Війна не спише домашнє насильство, зґвалтування та катування жінок та дітей росіянами»

Сейчас читают: 914
womo.ua

Домашнє насильство залишається однією з найгостріших проблем України навіть під час війни. Але через повномасштабне вторгнення з’явилася певна тенденція до його виправдування.

Саме тому деякі постраждалі не звертаються по допомогу, бо думають, що це зараз «не на часі». До нього додались ще і військові злочини — групові зґвалтування, катування.

Які особливості протидії цьому явищу та як захистити постраждалих від нього в надзвичайних умовах війни? Як варто діяти людям, постраждалим від російських окупантів?

Поради дає директорка департаменту Національних гарячих ліній ГО «Ла Страда-Україна» Альона Кривуляк. «Вторгнення розширило тематику та кількість звернень на гарячі лінії «Ла Страда-Україна» На Національній гарячій лінії з упередження домашнього насильства, торгівлі людьми і гендерної дискримінації правозахисної організації «Ла Страда Україна» за 2022 рік зафіксовано 38 500 звернень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA