Україна жертва Нео Україна

Джонсон написав зворушливу статтю про Україну » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 822
goneva.net.ua

22 січня колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон здійснив неанонсований візит до України.   Він відвідав Бучу та Бородянку, які кілька місяців були під російською окупацією і зруйновані внаслідок бойових дій, зустрівся із президентом України Володимиром Зеленським та поспілкувався зі студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Один зі знімків, зроблених під час візиту до цих населених пунктів, опублікувала пресслужба Міноборони України. "Такі друзі коштують більше, ніж ескадрилья танків.

Ми раді вітати Бориса Джонсона в Україні. Людину, яка була з українським народом від самого першого дня", – зазначили автори твіту. Наступного дня у британській газеті Daily Mail вийшла авторська стаття Джонсона. Джонсон подякував українцям за прийом, він повідомив, що поїздка була "зворушливою та інформативною".   "Ви представники героїчного покоління.

Ви можете перемогти. Це найважливіше послання, яке я хотів би донести до українців. Ви переможете, тому що ваша війна, за незалежність", - написав Джонсон. Також говорив про необхідність надання Україні бойових літаків і танків.   "Люди переживають, щоб не було ескалації, якщо ми дамо Україні зброю.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У ЗСУ пояснили, як вона відбувається мобілізація за територіальним принципом » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Через агресію РФ в Україні, Молдова може змінити свій статус » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Нідерланди про винищувачі F-16 для України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA