Україна місто Запоріжжя Україна місто Запоріжжя

До Дня Соборності Platfor.ma створила благодійну колекцію «регіональних» светрів

Сейчас читают: 847
womo.ua

До Дня Соборності України — 22 січня — команда Platfor.ma разом з українськими майстринями створила колекцію светрів, шарфів та шкарпеток, присвячених українським регіонам під назвою «Україна».

Всі речі продаватимуть на аукціоні, а гроші Українська біржа благодійності спрямує на п’ять соціальних ініціатив, які дуже потребують цих коштів.

Про це повідомила Platfor.ma у Фейсбуці. Лімітована колекція присвячена 14 історико-етнографічним регіонам України: Галичина, Буковина, Закарпаття, Волинь, Полісся, Поділля, Донбас, Таврія, Запоріжжя, Бессарабія, Крим, Слобожанщина, Сіверщина та Наддніпрянщина.

Кожен светр містить зображення типового ландшафту цього регіону, а шарфи — їхні назви. Протягом тижня — з 22 до 29 січня включно — на сторінці Platfor.ma в Instagram триватиме благодійний аукціон, на якому можна буде придбати елементи колекції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA