Україна полиция домагання Україна

Нацполіція не знайшла доказів домагання актора Талашка до студенток

Сейчас читают: 891
womo.ua

Національна поліція не знайшла доказів того, що ексвикладач Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім.

І. Карпенка-Карого Володимир Талашко домагався до студенток. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна». У поліції повідомили, що до Шевченківського управління поліції міста Києва дійсно надходили звернення щодо фактів можливих випадків сексуальних домагань в університеті.

Їх внесли до журналу обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення, однак подальші перевірки не принесли результатів, кажуть у поліції.

З огляду на це відомості про можливе кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудового розслідування не вносили. Нагадаємо, викладача університету імені Карпенка-Карого, радянського й українського актора Володимира Талашка звинуватили в сексуальних домаганнях до студенток у 2021 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA