Україна страхи Нео Україна

Кожна п’ята дитина має порушення сну, а кожна десята не бажає спілкуватися з близькими — президентка ГО «Центр соціального лідерства»

Сейчас читают: 539
womo.ua

Як позначається війна на психіці дітей, якими є ознаки ПТСР у дитини та чому, зіткнувшись з ними, не варто відкладати звернення до спеціаліста, в інтеврю WoMo розповідає президентка ГО «Центр соціального лідерства» Октябрина Лісовська.

ГО «Центр соціального лідерства» співпрацює з медичними закладами, волонтерами та експертами, щоб надати допомогу дітям, які отримали гостру травму в результаті війни.

Разом з «Юнісеф Україна» та під патронатом НДСЛ «ОХМАТДИТ» МОЗ України у березні 2022 ГО запустила благодійний проєкт «КОЛО ТУРБОТИ», в рамках якого надавалась кризова психологічна допомога родинам з дітьми.  Як ви бачите змінилася поведінка дітей з початку повномасштабного вторгнення? Діти були, є і залишаються дітьми, попри будь-які обставини навколо.

Вони прагнуть грати, спілкуватися, досліджувати навколишнє середовище. На жаль, зараз багато дітей позбавлені такої можливості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA